marți, 6 mai 2008

3...2...1...Start!

8 aprilie 2008, ora 23.31, gara din Sibiu... aşa a început aventura noastră propriu-zisă la Bucureşti. Drumul de la Sibiu la Bucureşti este un drum de aprox. 5 ore jumăte, timp în care bineînţeles că nici unul dintre noi nu a dormit (cum ar fi trebuit, că a două zi la preselecţii să nu arătam ca mumiile)... printre activităţiile principale are băieţiilor se număra şi grija noastră, a fetelor... iar noi, ca nişte adevarate fete ce suntem, ne-am ocupat de hrănirea lor.
9 aprilie 2008, ora 05.15, Gara de Nord din Bucureşti... ajunşi pentru prima dată în Bucureşti anul acesta ne hotăram să plecăm, pe jos, pâna la "punctul zero" adică locul de întâlnire cu juriul în faţa căruia trebuia să ne prezentăm campania. Drumul... a fost cred că cel mai lung drum (poate din cauza faptului că era 05.30 A.M. sau poate din cauză că nu dormisem în acea noapte... sau poate din ambele motive) şi totodată cel mai palpitant. Ritmul nostru de a merge era unul lent, nu ne grăbeam deloc în timp ce restul lumii nu ştia cum să ajungă la metrou sau la autobuze pentru a nu întârzia la servici sau la şcoala. Observam cum trece autobuzul (cel care ne-ar fi dus până la destinaţie) pe lângă noi dar nici măcar nu ne deranja că "l-am pierdut". La un moment dat un căţel simpatic foc "ne urmăreşte". Cand am văzut că se ţine după noi, am vrut să îi dăm ceva de mâncare... dar spre surprinderea noastră, căţelul ne-a refuzat. A urmat apoi o şedinţă foto cu maşinile primăriei sectorului 1, lege şi ordine.
Ajunşi în Piaţa Presei Libere pe la 8 (după ce am luat totuşi un autobuz deoarece drumul era mult prea lung iar noi nu ne puteam risipi toate puterile, urma susţinerea campaniei) facem o "pauză" de vreo 2 ore timp în care ne întâlnim cu susţinătoarea noastră numarul 1, ROXANA care ne şi conduce la "punctul zero".
După o lunga aşteptare intrăm la interviul de preselecţie... dar despre acest interviu într-un alt articol...

Niciun comentariu: