duminică, 6 aprilie 2008

Re-Frecţii....

Da.
Cu asta putem spune ca am avut de a face cu ocazia summit-ului NATO desfaşurat după cum bine ştiţi la Bucureşti. De ce?
Fraţilor, noi habar nu avem ce se întamplă în ţara asta dar ne arde de comentat pe Summit-ul astă într-o manieră exagerată. Unii afirmă că nu am avut absolut nimic de câştigat de pe urma lui, alţii îl ridică în slăvi, că vezi "România a avut ocazia....", "Preşedintele a desfăşurat....a mediat.....a conversat cu ....a făcut şi a desfăcut", oare de mâncat o fi mâncat preşedintele Băsescu cu ocazia summit-ului? A mâncat saracu de el, la dineul oferit în cinstea mai marilor planetei.....
De ce se exagerează într-o asemenea măsura: şefi de state, de guverne, reprezentanţi militari şi alte personalităţi cu alte tipuri de ranguri, "participă la cel mai important summit NATO". E nah! Cel mai important e cel în care s-a luat decizia înfiinţării organizaţiei ce amaru! Iar acesta poate fi bătut doar de summit-ul în care se va anunţa destrămarea Tratatului Organizaţiei Atlanticului de Nord.
De fiecare dată toate summit-urile au fost "cele mai importante" ...de cand "muma" le-o făcut.
Să zic o glumă pe care un reprezentat al ambasadei SUA din Romania a rostit-o în cadrul unei conferinţe ţinute în cadrul facultăţii (de fapt mai mult a desenat-o) dar înţelegeţi voi:
N A T O
No Action Talk Only !

Aşa că să terminam odată cu frecţiile astea legate de summit. Ce a fost a fost....şi aşa să rămână!.
Mai degrabă aş îndrăzni să afirm că Adunarea sau "Somme"-ul Francmasonilor ar avea un efect mai mare asupra omenirii decât la ce am asistat în această săptămână.
Ce nu mai înţeleg eu iar se leaga de traficul din capitala în aceasta perioadă.
Lumea se plîngea, se dădea peste cap de 3 ori şi injura odată cât pentru 5 ani, dar s-a circulat bine. Cel puţin pe la urechile mele aşa s-a ajuns. Aşa că nu ştiu zău ce să mai cred.
Dar părerea mea neavizată nu cred că îşi are rostul aici, doar sunt din provincie (mama ei de provincie) că nu oi face parte tot din ţara asta...da lasă că şi-a vărsat şi provincia of-ul anul trecut . Vă mai amintiţi de: "Capitala Culturală Europeană Sibiu salută provincia Bucureşti"
O bună dimineaţă plăcută!

2 comentarii:

RubiK spunea...

Roll, Roll, Roll....STRIKE!!! The game has begun!
Check out our blog to see what's coming!:P

Anonim spunea...

Jurizat :)