marți, 8 aprilie 2008

TITLU

Nu ştiu ce titlu să dau acestui entry, dar cred că merge şi aşa. Vorba colegului Daninho "se apropie" , e adevarată, în această noapte vom fi supuşi unui drum criminal până la Bucureşti. Mda...trăiască CFR-ul..... Cel mai criminal drum, nu stiu cum de numai pe la noi se mai merge cu viteza vechii "mocăniţe". Dar cică "trăim în românia.......bla bla bla" ştiţi şi voi restul. Da, întradevăr la noapte pe la 23 decolăm. Avem planuri măreţe pentru drum, să repetăm, să facem să desfacem, dar cred că după prima jumate de ora toţi vor dormi. Ce să îi faci ...noi o sa fim toată noaptea pe drum, în Bucureşti nu avem unde să stăm, ajungem la 5 dimineaţa iar până la 12 cred că o să începem să hoinărim aiurea prin Bucureşti. O să ajungem rupţi de oboseală la preselecţie, dar nu o să fie o problemă, de calificat tot o să ne calificăm. :)
Bine ar fi să se termine totul repede că sa putem prinde şi trenul înapoi, of of, cât sacrificiu!
Oricum sper să ne vedem cu bine mâine la preselecţie. Şi succes echipelor de la mâine.

3 comentarii:

Carina spunea...

Rupti de oboseala = ingredient necesar calificarii in finala de la Olimpiade ;) Prietenii stiu de ce. Aspect verificat 2 ani la rand. In anul in care am mers odihniti n-am trecut :P Bafta. Va tin pumnii

Anonim spunea...

hey! felicitari sibiului pentru calificare!!!
va abordez insa cu un scop precis:
pozele :))
cand gasiti o modalitate de a ni le trimite, dati un msg, sa schimbam id'uri sau ceva :P

multumim,
superficialii.ro

StarTeam spunea...

Mult succes in continuare va dorim, si aveti toata compasiunea si intelegerea noastra in ceea ce priveste minunata calatorie cu CFR-ul ( noi am venit din Constanta, tot rupti de oboseala ). Dar au trecut toate, si acum urmeaza sa ne vedem in finala ( rupti de oboseala, bineinteles :p ).

echipa Star Team