vineri, 11 aprilie 2008

ZOOM R-fresh-D

Cât de obosiţi am putut fi încât să nu avem puterea nici măcar de a scrie că ne-am calificat în finala de la Comunicare Politică? Două zile ne-au trebuit să ne revenim. Aşadar suntem în finală. Ce mai e de zis e că drumul spre şi dinspre Bucureşti a fost unul super mega extra obositor. Acum chiar că nu mai contează. Şi pentru că termenii “Fair” şi “Play” nu au inventaţi degeaba, echipa ZOOM R-load-D urează tuturor echipelor calificate în finale, multă baftă şi fie ca cei mai buni să câştige.

Nu ştiu mai nimic despre relaţia dintre echipele de la celelalte secţiuni, dar la Comunicare Politică nu lipsea decât muzica, căci voie bună era din plin. Edificatoare în acest sens, o reprezintă Fig. 1 de mai jos. ...Şi să nu uităm de superbele organizatoare (Fig. 2, 3, 4) care ne-au făcut să uităm de toate grijile... şi le mai zicem « Mulsumim Flumos » pentru ospitalitate.

Family affairs...(-Mary J. Blige) ...şi pentru cine nu are ochelari, acolo scrie că nu Soso e Fig.1, ci poza în sine.

Spre camera de tortură...

Ele ne-au cam făcut să uităm de griji.

...şi ele m-au făcut pe mine să uit de griji... şi mama ştie că nu fumez ...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Tot respectul pentru că aţi bătut atâta drum pentru Olimpiade. Asta denotă importanţa acestui concurs pentru voi. Pe mine şi pe echipa mea, faptul ăsta ne motivează. Sper să avem parte de o finală pe măsura efortului depus de echipe. Poate reuşim să ne impresionăm clienţii şi ne dau şi ne angajează după :)